Over ons

ons unieke zelve

AMBA-AMBA

waar groei kansen krijgt

Welkom bij Amba-amba. Wij zijn een opleidingscentrum, maar ook veel meer. We willen vooral een inspirerende plek zijn, een plaats om tot rust te komen, om mensen en hun ideeën de tijd en de ruimte te geven die ze in de drukte van het alledaagse bestaan vaak niet vinden. We zijn een plek om nieuwe energie te tanken. Ideeën volop te laten rijpen. Alleen of in gezelschap.

Hoe we dat doen? Dat kan je zelf mee bepalen, want we gaan graag in dialoog met onze bezoekers. Onze veelzijdigheid en wendbaarheid is onze grote troef. Omdat iedere mens anders is en andere wensen heeft, knellen we ons aanbod niet graag in vaste formules. We bespreken liever wat je graag wil, en kijken vervolgens samen hoe we dat doen.

Je kan als freelancer komen werken in onze veranda met bar, al noemen we het zelf liever een broedplaats; bedrijven zijn welkom voor een teamdag of een opleiding, we zijn een huis met vele kamers en vele mogelijkheden. We bieden yoga en originele cursussen, zoals een heerlijke tankdag of onze ‘start to stop’.

Heb je een idee, maar weet je het nog niet zo goed onder woorden te brengen? Wil je tijd maken voor iets nieuws, maar weet je nog niet zo goed wat of hoe? Spring gerust eens binnen, dan maken we er samen tijd voor.

Warms,
Vanessa & Filip

Contact

Desselgem-Dries 94
8792 Desselgem (Waregem)
+32 478 74 54 84
info@amba-amba.be

Kom gerust langs

De thee staat altijd klaar.

amba-amba is gelegen aan de rand van Waregem. Een 'oase' in een rustige buurt. Heel vlot bereikbaar via de snelweg en de N43 of met de trein naar Waregem en met de bus nr 75 tot bij ons.

Privé PARKING & INKOM via Libelstraat.
Garageweg inrijden tussen nr 7 & nr 9.