Steun amba-amba

en help amba-amba groei kansen geven

Ook jij kan bijdragen

Vind hier een overzicht van mogelijke vormen van ondersteunen en bijdragen. Financieel, met je tijd, met je talent. Er is veel mogelijk. Denk je nog aan andere vormen neem dan gerust contact met ons op.

Om deze periode goed te kunnen overbruggen hebben we ‘centen’ nodig. We leerden al dat we bij de bank niet moeten afkomen met tags en likes. Vandaar dat het accent vooral op geld inzamelen ligt. We hopen het snel terug in balans te krijgen.

Kijk hieronder naar wat jij kan doen:

Het 'grove' werk

We hebben ook mensen nodig die mee helpen ‘trekken’, want de ‘gewone’ werking mag zeker niet stilvallen: Winkel – opleidingen – wekelijkse lessen – administratie – verzendingen – voorraden. Stap jij mee in het amba-amba comité?

Crowdfunding

Crowdfunding gebruikt de kracht van sociale netwerken en het internet om mensen de middelen te geven om geld in te zamelen enzo anderen te helpen. (massaal delen dus) Wanneer financiële steun van de overheid tekort schiet, kan crowdfunding slapeloze nachten voorkomen.

Geef je op als kandiaat trekker, coördinator, organisator,...

Als we iets doen willen we het goed doen. Maar wij kunnen dit niet alleen dragen. Dus ook hier is steun welkom. Vul je het invulformulier in? dat maakt het voor ons overzichtelijk.

Zet een actie op poten

Voel je het branden om zelf iets een leuke, originele actie te organiseren voor amba-amba? Dat kan zeker.
Vul je dan het formulier in? Zo houden we overzicht.
We benadrukken het belang van een veilige omgeving. Houd bij het organiseren van een actie altijd rekening met de richtlijnen die de overheid oplegt over groepsgrootte, afstand bewaren, handen wassen, enz.

Help met een subsidiedossier

Grotere bedrijven zijn vaak op zoek naar projecten die ze financieel kunnen steunen. Misschien heb jij hier ervaring in en kan jij voor amba-amba een gemotiveerde sponsortekst schrijven.
Met onze projecten waarbij we mensen met mindere kansen ondersteunen komen we vast ook in aanmerking om subsidies te ontvangen.
Ben jij hier goed in? dan help je ons hier extra mee vooruit. Misschien heb je geen sponsorbrief nodig om vanuit jouw bedrijf bij te dragen aan de kansen voor amba-amba en ben je al overtuigd van de zinvolheid van dit project?

Wat je nu al kan doen

Kleine beetjes maken écht een groot verschil. Heel wat van de amba-ambavrienden zijn op deze manier al van grote betekenis, écht waar. Als klant, als deelnemer zoiezo. Geen amba-amba zonder jullie. Wat nog niet de kans kreeg om ten volle ingezet te worden is het gebruiken van onze ruimtes. Niet alleen voor feestjes, maar ook als werkplek.

Kom naar de gevoelenswinkel

ceci n'est pas une bol punt com . Ook met je aankopen in de gevoelenswinkel (in t'echt of online) steun je de werking van amba-amba.
De kracht van bewust lokaal kopen bij ondernemers van hier is onmetelijk groot.

Gevoelenswinkel
Huur een bureau/werkplek

We bieden eenvoudige oplossingen in een formule die helemaal bij je past. Deze genereuze en creatieve plek maakt heel veel mogelijk. Individueel, of met enkele andere creatievelingen. Voor een bouwplan, tekenmap of een laptop… Binnen of buiten, er is keuze genoeg.
Er is rap een stoel of tafel bij gezet.

meer info
Shop met trooper

Hoe werkt Trooper ?

  • 1. Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/amba-amba).
  • 2. Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
  • 3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
  • 4. De shop betaalt een percentje aan onze vzw. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100.

Trooper
Goodgift

Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zelf kiest naar welk goed doel de donatie gaat.

De Bongobon voor het goede doel.

Goodgift
Koop nu al je 10 beurten kaart

Ook via onze wekelijkse lessen kan je nu al bijdragen:
Onze beurtenkaarten zijn inzetbaar voor alle yogalessen, voor groot of klein, maar ook voor de lezingen, concertjes die op de planning staan voor als het weer mag. Ze blijven 2 jaar geldig (en deze datum schuift mee vooruit met de maatregelen) dus niets verloren. In de kalender zal je ook de 'steunkaart van de maand' tegenkomen. Kies je bijdrage om de vzw-werking te versterken.

10 beurtenkaart Steunkaart
Huur onze ruimtes

Onze ruimtes zijn super geschikt voor recepties, seminarie, opleiding, lezing, koffietafel, babyborrel, communiefeest,... kindeyoga(verjaardags)feestjes
Nu nog niet mogelijk, maar we kunnen wel al je gekozen datum in optie zetten.

Meer info
Kom vergaderen

amba-amba is een gezellige plek. Ook om te werken of te vergaderen. In een ontspannen sfeer en inspirerend omgeving heb je de meest opbouwende en productieve vergaderingen.

Meer info
Leuk steuntje

Ook dankzij leuksteuntje kan jij amba-amba financieel een duwke geven. Gewoon, door aankopen te doen bij MAKRO. Telkens je bij MAKRO koopt, ontvangt amba-amba 3% van je aankoopbedrag. En het kost je helemaal niets!

Leuk steuntje

Breng 'leevn' in de brouwerij

Maak reclame

Deel deze pagina met iedereen die het wil horen. Op socialmedia (Facebook, Instagram, Linked In, Tiktok,...), stuur het door via jouw Whatsapp-groepen, doe eens zot, laat het viraal gaan.

Deel deze link:
http://amba-amba.be/steun

Gratis sociale media inzetten

  • like onze berichten
  • geef een leuke reactie
  • gebruik de ambagifjes
  • deel onze berichten
  • tag amba-amba in je foto's
  • check in, laat anderen weten dat je hier graag bent (ook als je hier niet bent en ons mist)

Volg amba-amba op social media

En alle subgroepen en nevenactiviteiten.

Geef je op als vrijwilliger

Er is altijd wel iets te doen bij amba-amba. Sluit je aan bij de community en dan houden we je op de hoogte.

Invulformulier